Kawasaki Vulcan 800cc Classic 1996

Photos
MYR 24,000
Kawasaki Vulcan 800cc Classic 1996
Location:
Bandar Jengka Pusat, Pahang, Malaysia
Date:
July 10 2011
Description
Kawasaki Vulcan 800cc untuk dijual. Motor dalam keadaan baik. Nak let go cepat2. First come first serve. Harga bukak rm24000, boleh nego. Boleh datang, tengok, kalau rasa nak, ambik terus. Start, terus boleh jalan. Road tax je dah mati. lain2 hal no problem. Reason nak jual sebab nak pakai duit. If interested, call Luqman : 0129212871. Location, Bandar Jengka.
Details
Make:
Kawasaki
Year:
1996
Condition:
Used
January 30, 2014
salm spe nk tlak rxz bawh 2k.klau ad wechat,wssp,atau pown sms di talian 01117876874..cbb nk pkai tok bgye je bkan nk buat pie blimba ke pe...nk mto standt je...brg complt...are puchng
  • Motorcycles in Kuantan
 
 
 
June 03, 2013
Kami ada menyediakan kereta sewa di sekitar Kuantan. Antara kereta yang kami ada:-1) Viva (Auto)2) Kancil (Manual)Sila hubungi Saufi (014-5000006 / 013-9235060) atau Ayu (019-9334722 - sebelum 10pm).Harga masih boleh dirunding.
  • Motorcycles in Kuantan
 
Kuantan
 
 
Phoenix honda stateline sale arizona
March 26, 2013
PHOENIX HONDA STATELINE SALE- ARIZONA The Honda Stateline grabs your attention...and never lets go. It’s only natural to fixate on things of be
  • Price MYR
  • 38,700
  • Motorcycles in Kuantan
 
 
 
  • Motorcycles in Kuantan
 
 
 
March 22, 2012
Segway X2 ... $2000Its brand new with one year warranty.All accessories intact.Contact : hassan109m@yahoo.com
  • Price MYR
  • 2,000
  • Motorcycles in Bentong
 
 
 
July 30, 2011
Warna standard merah, putih. Keadaan baik. RM 3000.00
  • Motorcycles in Kuantan
 
 
 
July 23, 2011
register year 2000... good condition.. catalyzer part of body but this motor are millenium type.. located at kuantan.. come, see and try first.. if satisfid take it, if not leave it..
  • Price MYR
  • 3,700
  • Motorcycles in Kuantan
 
 
 
June 28, 2011
termasuk-roadtax hidup enjin vespa original-baik harga boleh nego lagi
  • Price MYR
  • 3,500
  • Motorcycles in Kuantan
 
 
 
June 23, 2011
harga rm13000 tahun 2005 offroad sudah di jual
  • Price MYR
  • 13,000
  • Motorcycles in Kuantan
 
 
 
June 07, 2011
askum!! aku tgh cari motor honda raider, rgf, rd, lc, yp atau mane2 mtor 2stroke yg lama....... sape2 yg nk jual murah2 tu.. tlg ler sms aku fahmi 0179000471 man 0179333376 mtor teruk mane pon xpe.. lg baik kalo ada mms sekian.. mekasihh
  • Motorcycles in Kuantan
 
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Created in 0.8826169968 seconds